سه‌شنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۵ - ۱۳:۴۵

در راستای طرح «مهر کتاب» و ترویج فرهنگ مطالعه؛

کتابخانه شهید احمدی روشن، پل ارتباطی دانش‌آموزان با دنیای کتاب شد

کتابخانه شهید احمدی روشن، پل ارتباطی دانش‌آموزان با دنیای کتاب

در راستای اجرای طرح «مهر کتاب»، برنامه معرفی کتابخانه و ترویج فرهنگ مطالعه با حضور مسئول و کتابدار کتابخانه شهید احمدی روشن در دبستان پسرانه هدایت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی استان تهران، این برنامه در راستای طرح «مهر کتاب» و با حضور لیلا منفردی؛ مسئول کتابخانه شهید احمدی روشن و پرناز مدبری، کتابدار در دبستان پسرانه هدایت برگزار شد. در این نشست، ضمن معرفی کتابخانه و خدمات آن، اهمیت مطالعه و تأثیر کتابخوانی بر افزایش آگاهی، تقویت تفکر و پرورش خلاقیت برای دانش‌آموزان تشریح شد.

در ادامه، با طرح پرسش‌هایی درباره موضوعات مورد علاقه و کتاب‌های محبوب دانش‌آموزان، گفت‌وگویی تعاملی شکل گرفت و آنان درباره تجربه‌ها و علایق مطالعاتی خود صحبت کردند. این برنامه زمینه‌ای برای آشنایی بیشتر دانش‌آموزان با ظرفیت‌های کتابخانه و ترغیب آنان به مطالعه و استفاده از منابع متناسب با نیاز و علاقه‌شان فراهم کرد.

کتابخانه شهید احمدی روشن، پل ارتباطی دانش‌آموزان با دنیای کتاب شد

لیلا منفردی، مسئول کتابخانه شهید احمدی روشن با اعلام این خبر افزود: در این روز دانش‌آموزان با بخش‌های مختلف فعالیت‌های کتابخانه و امکان استفاده از کتاب‌های متناسب با گروه سنی و علایق خود آشنا شدند و بر اهمیت انتخاب کتاب مناسب و مطالعه با هدف کسب دانش و همچنین سرگرمی و پرورش خلاقیت تأکید شد.

وی افزود: در ادامه با طرح پرسش‌هایی درباره موضوعات مورد علاقه دانش‌آموزان و کتاب‌های محبوب آنان، فضایی تعاملی ایجاد شد و دانش‌آموزان نیز دیدگاه‌ها و علایق خود را در زمینه کتاب و کتابخوانی مطرح کردند.

این برنامه با هدف ایجاد ارتباط بیشتر میان کتابخانه و مدارس، جذب دانش‌آموزان به کتابخانه، شناسایی علایق مطالعاتی آنان و گسترش فرهنگ مطالعه در میان کودکان و نوجوانان اجرا شد.

کتابخانه شهید احمدی روشن، پل ارتباطی دانش‌آموزان با دنیای کتاب شد